Mystery fibromyalgi endelig løst! Forskere finner hovedkilden til smerte i blodårene

Forskere finner hovedkilden til smerte i blodårene.

Forskerne fant hovedkilden til smerte hos pasienter med fibromyalgi, og i motsetning til hva mange tror ikke kommer fra hjernen. Resultatene markerer slutten av et tiår gammelt mysterium om sykdommen, som mange leger trodde pasientens fantasi lå etter. Mystikk av fibromyalgi har etterlatt millioner av mennesker berørt på jakt etter håp i smertestillende midler. Inntil nylig trodde mange leger at sykdommen var “imaginær” eller psykologisk, men forskere har nå vist at hovedkilden til smerte kommer fra et av de mest usannsynlige stedene blodkarene mest usannsynlige for hendene, ben og føtter.

Resultat av bildet for fibromyalgi

Denne oppdagelsen kan føre til nye behandlinger og kanskje enda en fullstendig kur i fremtiden, noe som avlaster færre mennesker i verden som trodde de hadde sykdommen. For å løse mysteriet med fibromyalgi, plasserte forskerne fingeren på hånden til en pasient som hadde mangel på sensoriske nervefibre, noe som førte til redusert respons på smerte. De tok deretter hudprøver fra hendene til fibromyalgipatienter og ble overrasket over å finne en ekstremt stor mengde av en type shuntar-nervefiber kalt arteriell ven (av).

Opp til dette punktet, forskere trodd at disse fibrene var bare ansvarlig for regulering av blodstrøm, og spiller ingen rolle i smerte sensasjon, men nå har de oppdaget at det er en direkte kobling mellom disse nervene og Den utbredte kroppssmerten av fibromyalgi føler seg syk.

Gjennombruddet kan også løse ulmende spørsmålet om hvorfor mange mennesker har hender og ekstremt såre føtter og andre “hot spots” i hele kroppen, og hvorfor det kalde været ser ut til å forverre symptomene. I tillegg til lidelser dyp smerte i dype vev, mange fibromyalgipasienter også lider av ødeleggende tretthet.

Neurologen Frank L. Rice forklarte: “Vi har tidligere antatt at disse nerveendingene ikke er involvert i regulering av blodstrømmen på et underbevisst nivå, men her har vi hatt bevis for at blodoppløsninger kunne få bidrar også til vår bevisste følelse av berøring … og til og med smerte “, sier risen” Denne dårlig styrte blodstrømmen kan være kilden til muskelsmerter og smerte i kroppen og følelsen av tretthet som synes å være på grunn av melkesyreakkumulering og lave frekvenser av fibromyalgi betennelsespasienter. Dette kan igjen bidra til hyperaktivitet i hjernen.

 

Nåværende behandlinger for sykdommen har ikke bragt fullstendig lettelse til de millioner av mennesker som lider. Behandlinger inkluderer, men er ikke begrenset til, narkotiske analgetika; anti-epileptiske stoffer, anti-depressiva og tips så enkelt som å sove og trene regelmessig. Nå som årsaken til fibromyalgi har blitt ryddet opp, venter pasienten på en kur. Andre uttrykte frustrasjon med det de allerede hadde hatt:

“Når vil de noen gang forstå at ting aldri er” i tankene dine? Sa en kommentator. “Når noe ikke passer i den lille forståelsen, fraråder de pasienten og forteller at de er galne. Folk har lidd fordi de ble oppfunnet. Ordinere fordi alt er SSRI ikke svaret mer enn en lobotomi eller en hysterektomi var “.

Kunngjøringen har potensial til å låse opp bedre fremtidige behandlinger, og det er ingen tvil om at pasienter rundt om i verden er glade for at mysteriet med fibromyalgi endelig har blitt løst.

Forskere har oppdaget en hjernesignatur som identifiserer og behandler fibromyalgi

Fibromyalgi-pasienter har vist en forbedret evne til å vise motbydelig faktorer som forårsaker store fysiske og mentale lidelser og ikke-smertefulle følelser med forskjellige nevronale responser. Disse nerve endringene har tegn som inkluderer diagnostisk spesifisitet og sensitivitet for FM-båndet, men dette er ikke klart. Vi har funnet ut at en hjerne forklarer patofysiologien til FM på nevronivå.

De brukte maskinbasert teknologi for å oppdage denne signatur cerebral fibromyalgi. Når FM-pasienter fikk smertefulle stimuli, viste de signaturen til den verste nevrologiske smerten.

Ifølge en studie publisert i den siste utgaven av tidsskriftet Pain, fant forskerne hjernenes merke som gjenkjenner tilstanden med en nøyaktighet på 93%.

Senter for sykdomsbekjempelse og forebygging (CDC) evaluerte resultatene og konkluderte med at hvert år er det 10 millioner mennesker i USA, er kvinner mer berørt enn menn.

Fibromyalgi er ikke kurert på dette tidspunktet på grunn av den ukjente patologien og bivirkningene på grunn av andre sykdommer.

En spesialist ved University of Colorado, Boulder, brukte en MR til å overvåke hvordan hjernen fungerer. Det førte sammen 370 pasienter med fibromyalgi og 135 kontrollpatienter utsatt for ikke-smertefulle visuelle signaler og støyrelaterte emner i tillegg til smertefullt trykk.

Denne multi-sensorisk test tillot forskerne å identifisere utvikling av 3 sub-markører eller nevrologiske tegn, som påvirker sinnet med de som har erfaring med fibromyalgi.

Marina Lopez-tan, en postdoktor analytiker Cu Boulder kognitiv vitenskap og effektiv kontroll laboratorium sa rart at gjennomgangen har, det gir potensielle-baserte enheter som kan brukes til å gi informasjon om visse grader av assosiert patologi til hjernen som var årsaken til deres angstsymptomer. Hun var hovedopphavsmannen til oppgraderingen. Enhetsenheten kan brukes til å identifisere faste undertyper, noe som kan være viktig for å forbedre behandlingen.

Tor innsats som administrerer Laboratory Science kognitiv og følelsesmessig kontroll, sier kampen mot det faktum at mange offentlige tjenestemenn har jobbet med klinisk praksis for å identifisere fibromyalgi, har de ikke vet årsaken til smertepasienter og Hva skjer neurologisk hos pasienter med fibromyalgi. Disse mentale handlingene er potensielt nyttige for å vise oss hva som har skjedd i hjernen, og hva det viser at variasjoner er årsaken til pasientens smerte. De kan bidra til å virkelig forstå hva Fibromyalgi er og forstyrrelser i det sentrale sensoriske systemet og evnen til å behandle i beste fall.

På sikt kan dette føre til bedre informasjon om hjernens handlinger som kan føre til en konklusjon og kan være nyttig i behandlingen av fibromyalgi.

Sola Lopez sier at denne boken er veldig nyttig å forstå fibromyalgi og er et viktig skritt for å forutsi fibromyalgi som en hjerne problem.

Legenes kommentarer til denne undersøkelsen: Dr. Michael Curley: Han sa at han hadde hørt om denne konklusjonen og følte en total følelse for ham. Det er derfor vår smerte kan være overalt. Vi er ikke gal, og det er en av de mest invaliderende sykdommene som en person kan ha. Nå vet de hvor smerten kommer fra, kanskje de kan finne en måte å helbrede eller stoppe smerten på. Det ville være fantastisk hvis vi kunne gjenopprette våre liv

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.