Nieuwe vindplaats: Nieuwe Daith Piercing verlicht CM en fibromyalgie-uitbarstingen

Fibromyalgie is een universeel chronisch pijnsyndroom dat een voorspelbare 3 tot 9 miljoen volwassenen in de Verenigde Staten verstoort. Fibromyalgie is geen specifieke ziekte. De term fibromyalgie verklaart een prototype van symptomen die samengebundeld zijn, waaronder uitgebreide lichaamspijn en gevoeligheid voor kracht op bepaalde punten op het lichaam, tedere punten genoemd.

Inquisitief zijn deze specifieke gevoelige punten uitsluitend gevoelig voor druk bij mensen met fibromyalgie, terwijl dezelfde plekken in andere delen van hun lichaam dat niet zijn. In totaal vinden mensen met andere vormen van chronische pijn, zoals lage rugpijn of artritis, niet dat het uitoefenen van geweld op deze plekken pijnlijk voor hen is.

De oorzaak of oorzaken van fibromyalgie worden nog steeds niet goed begrepen. Sommige patiënten hebben fibromyalgiesymptomen na een ongeval of ziekte, terwijl anderen de aandoening hebben zonder enige herkende trigger-gelegenheid. Gelukkig is fibromyalgie geen degeneratieve of progressieve ziekte die zou leiden tot verlamming, geheugenverlies of andere prestatieverlies.

Fascinerend genoeg zijn een aantal hoofdpijntherapieën ook effectief bij het verminderen van de symptomen van fibromyalgie:

  • -> Antidepressiva (die pijnverlagende speciale effecten hebben)
  • -> Tizanidine (een spierverslapper met pijnstillende effecten)
  • -> Psychologische pijnbeheersingsvaardigheden (bijvoorbeeld angstbehandeling, copingvaardigheden, ontspanningsoefening)
  • -> Aerobic werkt

Veel voorkomende symptomen van FMS – kunnen zijn:

Pijn, onbehagen, oplettendheid en reminiscentieproblemen – bekend als “fibro fog”, somberheid, uitputting, hoofdpijn, prikkelbare darmsyndroom, ochtendrigiditeit, pijnlijke menstruatiepijn, slaapstoornissen, gebrek aan sensatie en steken in handen, armen, voeten en benen, tedere gebieden, urinaire symptomen, zoals pijn of mate van herhaling

Zijn chronische hoofdpijn een symptoom van fibromyalgie?

Chronische hoofdpijn, zoals terugkerende migraine of spanningshoofdpijn, is algemeen bij maximaal 40% van de mensen met fibromyalgie. Ze kunnen een groot probleem vormen voor iemands vermogen om FMS te beheren en zichzelf te beheren. De hoofdpijn kan een gevolg zijn van pijn in de nek en het bovenste deel van de rug. Ze worden vaak veroorzaakt door strakheid en samentrekking van de spieren in de nek, wat resulteert in een soort van hoofdpijn die hoofdpijn van het spanningshoofd of hoofdpijnen van spiercontractie wordt genoemd.

 

Fibromyalgia Disability Car bumper sticker: laat deze sticker op je auto plakken en verspreid de fibromyalgia-bewustzijn. Veel mensen beschouwen onze ziekte niet als disable, omdat ze het niet weten. – Klik hier om de jouwe Fibromyalgia Disability Sticker voor jouw auto te krijgen

 

Klik hier om de winkel voor meer producten te bezoeken

 

Ze kunnen ook worden gemaakt door gevoelige punten op de achterkant van het hoofd en de nek. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat andere medische situaties hoofdpijn kunnen veroorzaken, dus herhaalde of ernstige hoofdpijn moet correct worden gediagnosticeerd en beheerd door uw arts. De National Headache Foundation meldt dat meer dan 29 miljoen Amerikanen chronische migraine (CM) en fibromyalgie ervaren, waarbij vrouwen drie keer meer aansprakelijk zijn dan mannen om ze te krijgen. Maar waarom dit gebeurt en wat kan de oplossing zijn?

Daith Piercing voor Fibromyalgia and Migraine Relief

Deze vreselijke hoofdpijnen kunnen worden veroorzaakt door dagelijkse taken, het eten van bepaald voedsel of zelfs gloeiende verlichting en te veel geluid. hoewel wetenschappers niet zeker weten waarom ze sommige mensen beïnvloeden en niet anderen, lijkt er geen “one-size-fits-all” -behandeling voor hen te bestaan, dus worden slachtoffers overgelaten om tablet na tablet te proberen (neurologen bevelen vaak antidepressiva aan om ze te verlichten) en behandeling na de behandeling (van het veranderen van hun dieet, tot acupunctuur, tot meditatie, tot yoga).

En terwijl sommige van deze alternatieven sommigen helpen, blijven anderen verergerd, maar graag voor de volgende gelegenheid … komt de ‘Daith piercing’ binnen. De daith-steek is een minuutring die het binnenste kraakbeen van elk oor doorboort en door een drukpunt loopt, wat voor sommigen migraine en fibro-pijn zal doen herleven. Het is een relatief nieuw proces, voornamelijk gedaan bij tatoeage- en stekenwinkels met niet veel figuren om het tot nu toe te ondersteunen. Dave Kurland, eigenaar van de Tempest Artistic Studio in Hopewell Junction, NY heeft de daith piercing gedaan bij klanten, en hij is naar waarheid van mening dat dit de methode is om te gaan. “Ik heb veel mensen naar me laten komen die op zoek zijn naar verlichting van migraine.

Het is een veel goedkope optie voor medicijnen en zelfs acupunctuur, en veel van hun artsen suggereren het voor hen, en als je van piercings houdt, is dat zelfs goed voor je. “Nogmaals, het doordringen lijkt op acupunctuur in die zin dat de piercing slaat een drukpunt waardoor de druk in je hoofd afneemt. Sommige acupuncturisten implanteren ook een kleine stalen kogel (die maximaal 2 weken op zijn plaats blijft) in een drukpunt. Als je last hebt van overgevoeligheid, overgeven, hoofdpijn – waar het drukpunt ook voor wordt gebruikt – duw je er gewoon op voor hulp.

Oor Pier Kraakbeen Piercing

De procedure duurt ongeveer 10 minuten en de kosten ongeveer $ 45. Terwijl acupunctuur voor sommigen werkt, en deze procedure hetzelfde is, kost het FAR minder omdat het een eenmalige prijs is. Nogmaals, het doordringen is vergelijkbaar met acupunctuur doordat het prikken een drukpunt raakt dat de druk in je hoofd verlicht. Sommige acupuncturisten zullen ook een kleine stalen bal (die op zijn plaats blijft tot 2 weken) in een drukpunt plaatsen.

 

Klik hier om deze Top Tank, en ook T-shirt te krijgen 

 

Als je stress, misselijkheid, hoofdpijn hebt, waar het drukpunt ook wordt gebruikt, duw je er gewoon op voor hulp. “Kimberly Glatz, 24, kwelt al meer dan een jaar pijn aan fibromyalgie. Ze liet de daith vorige maand steken. “Voordat ik het deed, waren mijn hoofdpijnen eigenlijk verschrikkelijk. Verschrikkelijk.

Gewoon enorm pijnlijk, “zei ze. “Nu, ik heb wat ongelijkheid gezien, ik weet niet of het van de piercing is of niet. Ik kan niet precies vaststellen wat mijn hoofdpijn heeft veranderd, maar ik heb absoluut een ontwikkeling gezien en het is het proberen waard, “zei ze.” Ik kan niet visualiseren hoe het moet zijn om gewone migraine of zelfs hoofdpijn te ondergaan, dus dit lijkt een poging waard. Bovendien, als het niet werkt, heb je een vrij zoete piercing.

wat denken jullie? Is het belangrijk om moeite te doen? “Ik heb veel mensen naar me laten komen op zoek naar behandeling met fibromyalgie. Het is een veel goedkopere substituut voor medicijnen en zelfs acupunctuur, en veel van hun artsen stellen het voor aan hen, en als je van piercings houdt, is dat zelfs goed voor je.

“Eigenlijk is het dezelfde gedachte als acupunctuur, de piercing raakt een drukpunt dat vervolgens de druk in je hoofd wegneemt. Ik stel voor om het op het oor af te krijgen dat overeenkomt met de zijkant van je hoofd waar de meeste van je migraine toesloeg, “zei hij. Maar de essentiële vraag is, als er geen waarheid achter zit, dan hoe kunnen we weten of het echt werkt of niet. Tammi Bergman zegt dat je rekening moet houden met fibromyalgie en verlichting van nervositeit, in de substituten en in de medicatie.

“Soms is de afgifte van fibromyalgie en onrust psychologisch, maar dat is niet iets vreselijks, het is een gemoedstoestand. Af en toe moet je er echt rekening mee houden, “zei ze. In de toekomst is het fifty-fifty, het kan je hoofdpijn niet behandelen, maar je zult achterblijven met een piercing. Hé, jij wint wat, verlies je wat waar? Sommige van de voorbereidende technieken die worden gebruikt om fibromyalgie te behandelen, omvatten een routinematig trainingsschema (draaglijk), een goede nachtrust, een uitgebalanceerd dieet, angstvermindering, massage, acupunctuur en voedingssupplementen.

Andere soorten behandelingen omvatten yoga, Tai chi en gedragstherapie. Als deze behandelingen niet nuttig lijken, zijn er nu drie voorgeschreven medicijnen die door de FDA zijn goedgekeurd voor de behandeling van fibromyalgie; Cymbalta, Lyrica en Savella.

Laat dit jaar paars dragen …

 

Klik hier om je fibromyalgia-bewustheidsshirt te krijgen

 

We hebben dit in onze community “Leven met fibromyalgie en chronische ziekten” gedeeld   en om de beoordelingen gevraagd. Hier zijn enkele van hun beoordelingen.

1.  Ik heb vreselijk geleden aan migraine met mijn fibromyalgie. En deze laatste bracht me in het ziekenhuis en liet mijn rechterkant van mijn lichaam verlamd !!! Ze noemen het hemiplegische migraine. Dus ik probeerde deze daith piercing. Ging in de salon (in pijn met een migraine voor meer dan een week, met een zonnebril op om het licht te blokkeren en mijn kruk om me te helpen lopen)
Hoe dan ook, zodra ze me doorstak, voelde ik meteen verlichting! Ik ben daar vrij van pijn gebleven !!!!! Verbazingwekkend . Als je aan migraine lijdt, probeer dan je daith doorboord te krijgen. Het werkte voor mij. -Jen

2. De  mijne is bijna 1 jaar oud en ik ben er dol op. Ja, het werkt als ik besloot de mijne te doen met mijn pijn van 20 jaar en het was alsof het niet werkte. Ik zal een mooie piercing hebben. Het is het beste. – Debra

3.   Ik heb de mijne gedaan en ik ben sinds   een jaar vrij van migraine . Voor iedereen die er klaar voor is, raad ik aan om een ​​blikje oceaan H2O te kopen en het piercing 3 tot 4 keer per dag gedurende ongeveer 4 weken te spuiten. Als het rood en geïrriteerd wordt, werkt Neosporin uitstekend om te voorkomen dat de piercing geïnfecteerd raakt, en blijft de korst die zich tijdens het genezingsproces kan vormen, behouden. Ik hoop dat dit je allemaal helpt als je problemen hebt met het piercen. – Heather

4.  Ik heb Daith piercing gedaan, kom net na Kerstmis voor sinushoofdpijn en sindsdien heb ik er geen gehad meer. -Kathryan

5.   Ik hou van love love mine !! Ik probeerde van het basistaal van chirurgisch staal te veranderen naar een kleinere, en ik kreeg hoofdpijn. Ik veranderde terug naar het origineel en heb  sindsdien geen  migraine meer gehad! -Kelly

6.  Hé, ik heb de mijne in november terug gedaan en heb ontdekt dat het aantal hoofdpijn dat ik krijg behoorlijk is verlaagd! Het heeft niets gedaan om mijn fibro te veranderen, maar als je last hebt van veel hoofdpijn, zeg ik altijd dat het een poging waard is! Het is geen wondermiddel, hoewel ik ze nog steeds af en toe krijg! Ik zal je ook waarschuwen dat het genezingsproces voor de Daith een nachtmerrie is en dat de mijne nog steeds niet volledig genezen is, maar het is daar aan het komen  🙂 Ik  hoop dat dit helpt! Ik heb de mijne gedaan bij een plaatselijke tattoo-studio die een goede reputatie heeft voor piercings, ik denk dat het £ 28 kost, inclusief de hoepel – Charallote

7.  Het doorboren van mijn doorboorde daith was de beste beslissing die ik maakte .. Ik leed al meer dan 20 jaar aan chronische migraine. Ik wil alleen de 3 tot 4 dagen per week … ik heb mijn kinderen in bed opgevoed. Het is 2 jaar geleden en geen migraine. Ik krijg nog steeds hoofdpijn, maar ze veranderen niet meer in migraine. Deze piercing is een acupunctuurpunt als het niet correct wordt gedaan, zal het niet werken. Het werkt niet voor fibromyalgiepijn, gewoon migraine. Je kunt het voor elkaar krijgen bij een tattoo / piercingwinkel. Zorg ervoor dat de piercer de plaatsing van de daith begrijpt.- Racheal

8.  Ik heb er een. Ik heb het specifiek voor fibro. Het is gestopt met hoofdpijn, behalve bij de sinus. Maar voor fibropijn, nee ik heb de mijne een maand gehad.- Terrie

9.  Ik heb  gisteren mijn  daith laten doorboord. Directe verlichting met ongeveer 50%! Ik raad iedereen aan om het eens te proberen! – Christy

10.  Ik wilde alleen maar zeggen dat ik vreselijke hoofdpijnen en migraine had. Ik heb mijn daith doordringend gekregen 4 maanden geleden en het heeft me veel geholpen. Geen enkele migraine en slechts een paar minimale hoofdpijn. Als je lijdt aan hen, overweeg dan de daith oorpiercing. -Jade

Advertisement
Advertisement
⬇⬇Abonnez-vous à la chaîne Youtube⬇⬇ ➡Pour ceux qui ne comprennent pas la fibromyalgie n'ignorez pas ces symptômes mortels de la fibromyalgie La costochondrite, cause de douleurs thoraciques chez les patients atteints de fibromyalgie Le mystère de la fibromyalgie est enfin résolu! II Fibromyalgie La fatigue liée à la fibromyalgie est plus que la simple fatigue

Leave a Reply

Your email address will not be published.