Fibromyalgi og smerte i beinet. Alle bør vite

Har du lungesmerter på grunn av fibromyalgi? Smerten forbundet med øm punkter og utløser poeng på flere steder? Selv om vi ofte vil utpeke som  interessante  bud, det er faktisk  områder  heller anbud.

Jeg må fortsatt møte en person med fibromyalgi som bare har et    poeng   av smerte eller følsomhet. (Imidlertid er anbudspunkter og områder med generell smerte fortsatt brukt til diagnose). Siden anbudspunkter skiller seg fra utløserpunktene, nevner artikkelen også “utløserpunkter” for videre diskusjon om    PRS.   i fibromyalgi.

Nå beskriver de fleste med fibro en “sone” av smerte som utstråler til omkringliggende sener eller utløserpunkter. Det er ofte involvering i en sene, ligament eller   tilhørende TRP (triggerpunkt). Dette får smerten til å utstråle eller øke.

Ta for eksempel de følsomme flekkene inne i kneet. Dette området kan strekke seg i gjennomsnitt 2 til 4 tommer over og under innsiden av kneet. Det er derfor mer logisk at referansene kaller dette en      smertefull ZONE , særlig når det gjelder arbeidsløsninger. Ja, det er mange ømmer i underkanten av fibro kroppen.

Noen aktiviteter i dagligdagen kan forverre fibromyalgi og smerter i bena

Eksempler sitter i lange perioder, står på ett sted, beveger seg eller endrer vekt, kjører, reiser, renser og så videre.

Hva annet kan forverre fibromyalgi og smerter i bena? Utløser, inaktivitet, tap av muskelmasse, ryggsmerter, iskias, felles medvirkning, noen medisiner, forkjølelse / influensa og mer. Den interessante tingen om fibromyalgi relatert til bein smerte er at det ikke betyr noe om du står, sitter eller ligger ned.

Forsyningen til smerte i den nedre kvadranten av fibro kroppen er bare større på grunn av de vevde utløser punkter i muskel lag og de ekstremt følsomme områdene som ikke er direkte relatert til en aktivitet eller trening.

Den lengste og mest brukte muskelen i benet (også kalt sartorius muskel i quadriceps) er ansvarlig for det meste av vår mobilitet i den nedre kvadranten av fibroen. Her, i det tilstøtende bildet, hilste jeg de områdene som forårsaker mest smerte i underkroppen av fibroen. 

Når denne muskelen er betinget og de omkringliggende musklene blir, svekkes hele dette området også, inkludert sener og ledbånd.

Behagelighet kan gå tapt, og disse “områdene” av interesse må være enda bredere (som vist i grafen under), med smerten av ømepunkter som strekker seg over og under plasseringen fra det virkelige punktet inne i kneet 

Sensoriske punkter i gluteal regionen kan også forårsake smerter i beinet, ofte på sidene og baksiden av beina. Høft- og benpine kan oppstå fordi bandet (Illiotibiale ben utenfor) forlater hofteområdet på den ene siden av hvert ben, og når dette området er stramt, kan det føre til nagging og alvorlig stivhet.

Svakhet og / eller smør i hofteavledere kan også forårsake ekstrem stivhet og redusert mobilitet. Iliotibialbånds syndrom (ITBS   ) kan forekomme hos utøvere ved repetisjon og overbruk, men denne smertefulle tilstanden er ikke uvanlig hos personer med fibromyalgi.

Det er nå at det er kontrovers. Får fibrene verre eller svekkes disse punktene / områdene av fibro? Lider du av kronisk myofaskial smerte i den øvre delen av fibromyalgi? Dette kan være grunnen til at du føler at smerten i beinet ditt blir verre, da det er mange lag med utløserspisser i underdelen av kroppen din.

En ting å vurdere med fibromyalgi og smerte i bena er at enhver stilling som holder seg for lang, for eksempel å sitte eller stå, kan øke smerte og aktivere utløserpunkter   . De følsomme punktene vil alltid være til stede på et bestemt nivå, men disse er utløserpunktene aktivert ved gjentatte bevegelser eller i en posisjon for lenge.

Jeg sier ofte at jeg sterkt anbefaler ikke å sitte om morgenen for første gang. Når vi holder oss i sengen for å sitte i den første timen på morgenen, forsterker den bare stivheten i nedre rygg, hofter, ben og knær.

Jeg måtte begynne å tenke utenfor boksen, og da begynte jeg å lage fibrospesifikke øvelser og begynte å jobbe med min fibromyalgi smerte i bena på en måte som ikke gjorde det før. Dette betyr ikke at vi kan “helbrede” alle smerter ved å konditionere kroppen, men når styrke og smidighet går tapt, lider alt. Vi må nå vurdere hva som vil bremse dette fenomenet som har blitt så vanlig i fibro.

Konstant konditionering av fibro kroppen

Folk spør “hvordan å gjøre øvelser med fibro?” Men det største spørsmålet bør være “hvordan ikke?” Det er aldri alt eller ingenting.

Selvfølgelig forstår jeg. Men du ser, vi må ta opp denne tilstanden når det gjelder condition, smertelindring og ikke bare midlertidig. I hovedsak, vi ønsker og trenger å skape mer smerte å  LONG  og påfølgende uavhengighet med alderen med en kronisk sykdom.

Dette er godt verifisert, og jeg har blitt en fysisk trener og har studert mye for å lage treningsrutiner, samtidig som jeg har innført måter å redusere alvorlighetsgraden av daglige aktiviteter som kan forverre smerten av fibrospesifikke ben.

Ofte, på slutten av en bestemt dag, kan smerten av fibromyalgi i beina være enda større enn smerten i overkroppen. Selv om de har forhold til hverandre, etter mye tid på jobben eller på en datamaskin, er ben og sener ofte den første som berøres.

Det er viktig å vite at det er daglige aktiviteter som kan være skadelige for fibro og ikke betinget av trygge og effektive øvelser. Noen aktiviteter i dagliglivet, som for eksempel å rense badekar eller løfte tunge gjenstander feil, kan være veldig skadelig for fibro, mens fysisk trening er fokusert på “beskyttelse” av kroppen og kroppsbygging. kroppen. sterkere motstand og grunnlag.

Hva med sensitive områder og blåmerker?

Bruising og ben smerte kan oppstå, spesielt hvis du har en tendens til å ha åreknuter som vil forårsake mer press rundt disse sårbare områdene. Selv om vi ønsker å være oppmerksom på en invasiv prosedyre for årenes helse, kan det være nyttig å avgjøre om bukende årer eller til og med varicosities blir viktigere. Dette kan skje med menn og kvinner.

Andre symptomatiske behandlinger for fibromyalgi Smerte i beinet

Myofascial behandling

Det kan være nyttig å eksperimentere med et “rullende lys” på en skumrulle eller å jobbe med en terapeut som har erfaring med myofascial frigjøring. Dette trenger ikke alltid å være ekstremt smertefullt for “arbeidet” av disse områdene, men det er en fordel å lære å arbeide med disse berørte punktene / områdene for å helbrede, det skader ikke fibro kroppen.

Bowen terapi    gjort av en trent Bowen terapeut kan også være svært gunstig. Med Bowen Therapy lærer kroppen å tilpasse seg og slappe av til muskelstimulering og slippe ut. Mange rapporterer positive Bowen-behandlingsresultater, og vi anbefaler på det sterkeste at du tar en test.

Følsomme poeng Behandling

En annen nyttig behandling er å bruke    kompresjonsklær    på bena og knærne når det er nødvendig, selv før og etter trening. Vi har eksperimentert med ulike typer komprimering de siste årene, har på seg sokker og ermer og klipper våre egne sokker og andre stofftyper for å finne det som fungerer best med forskjellige kompresjonshastigheter. Dette kan øke sirkulasjonen, lindre “følsomme” sener og lindre smerte i de berørte områdene.

Ryggsmerter er åpenbart et annet emne fra bein smerte forårsaket av fibromyalgi, unntatt i ett aspekt. Brystsmerter involverer ofte den nervesystemet som kan redusere smerten i ett ben eller det andre.

Jeg eksperimenterte nylig med en bestemt type trykkpunktsbehandling som gir betydelig lettelse. Det er en “beActive” ortopedisk enhet  av  naturen. Jeg liker å bruke natten og noen ganger hele natten, jeg tror sannheten er at jeg har mindre smerte i nedre rygg og ben om morgenen.

Hvis du er sterkt påvirket av brystsmerter forårsaket av fibromyalgi, kan du støtte dette området på forskjellige måter: ved bevegelse, styrke og rekkevidde av bevegelsesøvelsene.

Rettsmidler ofte brukes til å behandle smerte (salt bad, naturlige anti-inflammatoriske medisiner av noe slag, forsiktig massasje, etc.) kan være nødvendig for å få oss ut, men det blir veldig viktig å lage og bruke en overhaling program konsekvent. noe nivå er mulig for hver fiber kropp.

Og som ømme punkter er forskjellige triggerpunkter (TRP) i beinet området, se side / artikkel skuddpunkter her på nettstedet.

Denne artikkelen er publisert. Opprinnelig ble denne artikkelen utgitt av   haleyourself.com

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.