Soursop Leaf Extract kan forhindre symptomer på fibromyalgi

Forskere fra Institutt for farmakologi ved University of Seville har nylig publisert en studie der de oppgir at dietter supplert med vandig ekstrakt av Annona muricata L.-blader kan forhindre symptomene assosiert med fibromyalgi, og dermed forbedre livene til disse pasientene.


Blader av arten Annona muricata L. kommer fra et tre på mellom 4 og 6 meter i høyden, fra den botaniske familien Annonaceae. De er enkle blader, avlange og egglignende eller avlange og elliptiske i form og mellom 5 og 15 cm i lengde. Denne arten er hjemmehørende i de tropiske områdene i Amerika og er spesielt rikelig i Amazonas-regionen. Det dyrkes vanligvis for medisinsk bruk. Bladene har forskjellige etnomediske bruksområder i henhold til opprinnelseslandet. De viktigste bruksområdene i tradisjonell medisin, vitenskapelig validert i prekliniske tester, er for betennelse, smerter, infeksjoner, diabetes og kreft.


“Forbruket av ekstrakt av Annona muricata L.-blader i farmasøytisk form og i riktig dosering kan redusere kroniske smerter, angst og depresjon som følger med denne sykdommen. Dette ekstraktet kommer fra det tradisjonelle preparatet ved bruk av avkok”, informerer eksperten Ana María Quilez fra forskningsgruppen Medicinal Plants ved University of Seville.


Denne studien ble utført over en måned ved bruk av 60 fem uker gamle kvinnelige rotter i laboratoriene ved Fakultet for farmasi. Dyrene ble delt inn i seks grupper som fikk tilført et standard kostholdstilskudd med forskjellige mengder av denne planten.

Etter resultatene som forskerne har oppnådd, vil neste trinn være å gjennomføre kliniske tester med pasienter, for å bekrefte ekstraktets aktivitet og etablere den sikre og effektive dosen hos mennesker.

Denne artikkelen er utgitt på nytt fra  materiale  levert av  University of Seville . Merk: materiale kan ha blitt redigert for lengde og innhold. For ytterligere informasjon, vennligst kontakt den siterte kilden.

Referanse
Potensielle terapeutiske anvendelser av slekten Annona: Lokal og tradisjonell bruk og farmakologi. AM Quílez, MA Fernández-Arche, MD García-Giménez, R. De la Puerta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *