Hvor er fibromyalgi smerte faktisk plassert?

Hvor er det populært å bli bedt om? Det er en ting du sannsynligvis vil spørre om du synes du kan ha fibromyalgi. Kanskje du har en veldig smerte som du kanskje ville ha vært veldig populær. Eller du kan tenke deg at det handler om fibromyalgi.

Vel, fibromyalgi kan føles som det er å fange hele kroppen din. Men sannheten er at hvis du har funnet det, ligger det i noen av de viktigste stedene på din kropp.

Så hvor er fibromyalgi lurt? La oss finne ut. Og snakk om noe av det andre du kan oppleve hvis du har noe å si at du vil få en bedre idé om hvor du har det eller ikke.

Hvor er Fіbrоmуаlgіа Pаіn Lосаtеd?
Hvis du spør, “Hvor er det fibromyalgi?” svaret er at det er smerter som er lurt i noen få deler av kroppen. Mens folk med fibromyalgi kan si at “det gjør alt vondt”, er sannheten at smerten i fibrombulgia er så viktig i legene hvor det er veldig bra at legen bruker den samme tilstanden.

Rasen fra fibromyalgi er funnet på begge sider av de første rundt 9 i en helhet på 18. Disse delene er:

Knærne. Det utelukkende av knærne er en fibromyalgi som er ute. Runnen ligger over leddet og vil føle seg hvis du velger en tommel.
Det kommer til å bli. Bare om begynnelsen på din beretning er din krage. Hvis du føler deg der, vil du legge merke til at et bein går i høyden til fronteren din skal brukes. Det er det du ser etter. Og hvis du har fibromyalgi, vil du også legge merke til at det er et ømt par som er lagt på hver side av deg som er der.
Den nedre delen. Den lave basen er en annen kilde til små jorder. Du bør være i stand til å føle dem hvis du legger press på hver side av din reise og løper din hånd går ned til baken din.
Det meste av hodeskallen. Og i det andre skal du finne to andre punkter bare rundt hvor du skal og din nye møte. Det burde være lurt på hver side av deg.
Skal knivene. Det er en stor flat i baken din akkurat der armene dine gjør kroppen din. Dette er den skylden. Og båten din skal gi beskjed om at du må ha mindre tid hvis du har noe å gjøre.
Hoftene. En annen fibromyalgi er enda på den som står på hjernen din. Dette vil være enklere for deg enn den fremre av kroppen din og ligger på begge sider.
Albuen. Hvert av deg selv er en favoritt ømhet. Det burde være plassert over skjøten.
Bare om rumpa. Det faktiske hvor ryggen din hjelper deg er enda et poeng. Smerten bør være mindre enn tiden og på begge sider av kroppen din.
Fra nakken. Fronten av ditt behov er en favoritt tid. Kom deg opp og føl deg med siden du trenger å se hvis du har det. Det skal være minst haken.
Hvis du har det i disse siste spørsmålene, er det en god sjanse for at du har oppdaget det for svaret på “hvor er fibromyalgi lokalisert?”

Men det er også noen andre symptomer du bør bruke før du går til deg med fibromyalgi.

NOEN ANDRE FIBROMYALGIA-SYMPTOMER
SEN, det er ikke noe å gi en god diagonisme. Det er en nummenhet av andre forhold som kan skape denne typen utbredt i kroppen din. Så din smak vil se på noen av disse symptomene:

Fantastisk. En av de mest nøkkelbare symptomene på fibromyalgi er den fete. Før med å finne det ofte at de er slitne, ikke mye hvor mye søvn de får. Dette er et tøft symptom på å leve med, og sammen med smerten i den andre delen er et godt tegn på at du har funnet.
Hovedbilde. Noe annet av fіbrоmуаlgіа er vanskelig å fosse. Dette kan ofte kalles “fіbrо fog”, og det er en ganske vanlig symptom. Alt i alt er det slik at det er bare å tenke eller tro på at det er enkelt å forstå som navnet på noen du møtte.
Hvis du har disse smakene i løpet av tiden i de aktuelle områdene, er det en god sjanse for at du kan ha fibrombillianer. Det er best å se en ting som så mulig som mulig. De burde være i stand til å gi deg en diagnose av fibromyalgi eller minst styre den ut. Det viktigste når det først og fremst er å begynne å mene det så snart som mulig, slik at du har tenkt å virkelig finne en smak som fungerer for deg. Og vær oppmerksom på å oppsøke støtte etter en fibro-mugalgіа-diagonal. Du vil ikke håndtere dette også.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.