Giulio Berruti: “Jeg har lidd av fibromyalgi i 12 år, jeg ble drevet gal av legene”

Giulio Berruti innrømmet, gjennom en Instagram-historie, å lide av fibromyalgi. Skuespilleren sa at han hadde lidd av det i 12 år og hadde problemer med å diagnostisere patologien: «I årevis ble jeg også gal av leger. Jeg var overbevist om at jeg var blant de få som led av denne sykdommen, årsaken til den er ukjent, men det er mange av oss”.SLADDERNYTT 17. DESEMBER 2018 19:05av Carmela Cassese

Giulio Berruti    ønsket å betro sitt publikum en hemmelighet som hadde vært skjult til da. ”   Jeg lider av fibromyalgi   “, det er med disse ordene at den kjekke romeren formidlet den bitre nyheten til disiplene sine. Skuespilleren, gjennom en serie Instagram-historier, avslørte for fansen at han lider av en tilstand han har levd med i lang tid. Et modig valg, det til den tidligere hovedpersonen i   Dancing with the Stars.

Bekjennelsene til den tidligere danseren av Dancing with the stars

Det tidligere ansiktet til   Elisa di Rivombrosa   snakket åpent om patologien hun led av i 12 år, fibromyalgi. Etter Giulio Berrutis avsløring var responsen og støtten fra følgere som bokstavelig talt stormet oppslagstavlen til favoritten deres (eks-kjæresten til CentoVetrine-skuespillerinnen   Anna Safroncik   ) umiddelbar. Fansen sendte henne hilsener, og fikk dem til å føle sin nærhet og hengivenhet:

Mange av dere skriver til meg, sa Giulio, og det lindrer meg fordi    jeg i årevis også ble drevet gal av leger   . Jeg var overbevist om at jeg var blant de få som hadde denne lidelsen, årsaken til det er ukjent, men det er mange av oss. Vente.

Hva er fibromyalgi

Fibromyalgi eller fibromyalgisyndrom er en tilstand som forårsaker alvorlige, generaliserte muskelsmerter i hele kroppen. Diagnosen er svært vanskelig å stille, fordi symptomene på ubehag er svært generelle. Det forårsaker tretthet og trøtthet og påvirker sterkt livskvaliteten til de som lider av det, og forårsaker noen ganger enda mer eller mindre betydelige depressive tilstander.

Morgan Freeman og Lady Gaga: Stjerner som lider av fibromyalgi

Giulio Berruti er ikke den eneste VIP-en som er berørt av denne patologien. Mange stjerner, inkludert de fra det internasjonale jetsettet, har betrodd det. Blant dem,   Morgan Freeman   . Den amerikanske skuespilleren begynte å lide av fibromyalgi etter en ulykke. Selv   Lady Gaga   har innrømmet å ha levd med denne tilstanden en stund. Sangeren var en av de første skikkelsene i underholdningsverdenen som snakket åpent om det. Det samme gjelder kollega   Sinead O’Conno   r, som for noen år siden gikk av scenen nettopp på grunn av sterke smerter. Til slutt sa skuespillerinnen   AJ Langer   nylig i et intervju med Lifescript:

Legene trodde det var i hodet mitt. Under et besøk sa en lege til moren min at jeg forfalsket det. Symptomene tok overhånd, og jeg måtte tilbringe omtrent ett år i sengen med smerter, feber og mageproblemer. Det var rundt denne tiden jeg endelig ble diagnostisert med fibromyalgi.

Advertisement

Leave a Reply

Your email address will not be published.