Jeg er så syk av å være syk med Fibromyalgia sykdom

Jeg er så syk av å være syk med Fibromyalgia sykdom

å ha en kronisk sykdom som for eksempel Fibromyalgia sykdom gjør virkelig ta sin toll på deg, spesielt når du har et tonn med andre ting sammen med det som meg. Det voks og avtar, men det aldri går unna, i alle fall det ikke for mig. Nå må jeg si at det er så ille som det har vært tidligere. Min Fibromyalgia sykdom smerte har drevet meg så langt ned at selv min positive utsiktene er lidelse. Jeg er så syk av å være syk med Fibromyalgia sykdom.Min bare escape er søvn jeg får men nå Fibromyalgia sykdom smerte er vridning drømmene mine og jeg kan ikke engang komme det der nå. Jeg våkner så vondt som det gjør meg lyst til å skrike ut bare for å flytte. Jeg er så sliten når jeg våkner opp som jeg var da jeg gikk til sengs. Avlastningsventil synes å være renner meg i disse dager.

Få mer mosjon, som er hva de sier. De har ingen anelse om hvor vanskelig det er å gjøre når hver bevegelse gjør du vil flinch med Fibromyalgia sykdom smerte. Når du går en avstand på alle gjør ryggen føles som om det bare å riste fra hverandre og kunne bryte sammen. Jeg gjør hva jeg kan, jeg gå korte avstander, gjør jeg ben heiser i min stol, men det er vanskelig. Jeg ønsker andre kunne forstå hvor vanskelig.mister vekt. Jeg prøver, jeg virkelig det. Uten å kunne være like aktiv som du trenger å være det er en veldig vanskelig ting å gjøre. Jeg vet at min vekt, som ble satt på etter fallende syk, gjør det verre. Det gjør min self-bilde verre for som hjelper ikke ting på alle. Jeg skulle ønske jeg kunne miste det og jeg prøver hardt å, men det er en langsom prosess følelse som jeg gjør.

Ta med medikamenter. Jeg gjør det, jeg lover jeg, akkurat som de forteller meg å gjøre, men det er ikke nok å hjelpe. Jeg har gått glipp av dem og jeg var heldig å tilbringe dagen med krøllet opp i en ball på gulvet, så jeg vet at de hjelper, men de er ikke gjorde nok. Det må være noe der ute som vil hjelpe meg livet mitt tilbake.Depresjon? Sikker, jeg sliter med depresjon. Når det ikke er en del av kroppen som skader ikke alle av tid, kan du bli tråkket ned også. Jeg tror de av oss som fungerer med dette er mye sterkere enn folk gi oss kreditt for.

Jeg kan ikke engang spise uten å oppleve symptomer. Jeg spiser noe, det sender meg kjører til bad. Det er ikke et aspekt av levende som Fibromyalgia sykdom eller den drepte av co-eksisterende forhold ikke berører. Du navn det, det er en dårlig effekt å gå sammen med det.symptomene mating av hverandre, hver og en som forårsaker at andre kan bli verre. Jeg prøver å bo positivt. Jeg vet at dette vil skje, og jeg vil føle seg bedre, men selv da jeg føler ikke bra. Jeg har min gode trylleformularer, men selv da er det fortsatt den alltid tilstedeværende Fibromyalgia sykdom smerte, depresjon, mage problemer osv. likevel, det er bedre tider når jeg kan gjøre mer og mer å glede seg over, men hva skal jeg gjøre i mellomtiden?Jeg får slitt ned, fysisk, mentalt og følelsesmessig. Jeg å miste håpet om at det er gode dager fremover og at sikkerhetsventilen kan bli funnet. Jeg må ikke la meg få som det, jeg må alltid tro det er håp, men nå som det er vanskelig.jeg må holde fast på trodde at dette også skal skje. Jeg håper bare den passerer raskt …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *