Jeg er så træt af at være syg med fibromyalgi sygdom

Jeg er så træt af at være syg med fibromyalgi sygdommen

en kronisk sygdom såsom fibromyalgi sygdommen virkelig hårdt på dig, især når du har tonsvis af andre ting sammen med det ligesom mig. Det voks og aftager, men den går aldrig væk, i hvert fald ikke for mig. Lige nu må jeg sige, det er så slemt, som det nogensinde har været før. Min Fibromyalgi sygdom smerte niveau har drevet mig så langt ned, at selv mine positive forventninger er lidelse. Jeg er så træt af at være syg med fibromyalgi sygdom.min eneste vej udenom den søvn jeg får, men nu har sygdommen fibromyalgi smerter er at vride mine drømme, men jeg har svært ved at slippe den dér nu. Jeg vågner så ømme, at det giver mig lyst til at skrige den ud til bare at flytte. Jeg er så træt når jeg vågner som jeg var, da jeg gik i seng. Relief tilsyneladende undslipper mig i disse dage.

Få mere motion, det er hvad de siger. De har ingen anelse om hvor svært det er at gøre, da hver eneste bevægelse giver dig lyst til at vige med sygdommen fibromyalgi smerter. Når man går langt på alle gør din ryg føles som om, det bare vil falde fra hinanden og gå i opløsning. Jeg gør, hvad jeg kan, jeg gå korte afstande, jeg ved leg elevatorer i min stol, men det er svært. Jeg håber, at andre vil kunne forstå hvor hårdt.tabe sig. Jeg prøver, jeg forstår. Uden at kunne være så aktiv som du skal være, det er en meget vanskelig ting at gøre. Jeg ved min vægt, der blev lagt på efter at blive syg, gør det værre. Det gør mit selvværd værre for hvilket ikke hjalp noget som helst. Jeg ville ønske, at jeg kunne miste det og jeg prøver hårdt til, men det er en langsom proces at føle som jeg gør.

Tag din medicin. Jeg tror, jeg lover jeg, ligesom de fortæller mig, men det hjælper ikke nok. Jeg har savnet dem og jeg var heldig ikke at tilbringe dagen krøllede sammen i en kugle på gulvet, så jeg ved, de hjælper, men de er ikke nok. Der må være noget derude, der vil være med til at give mig mit liv tilbage.Depression? Ja, jeg kæmper med depression. Når der ikke er en del af kroppen, som ikke gør ondt hele tiden, du kan blive deprimeret. Jeg tror, de af os, der arbejder med dette er meget stærkere end mennesker, giv os ære for.

Jeg kan ikke engang spise uden at opleve symptomer. Jeg spiser noget, det sender mig at løbe på toilettet. Er der ikke et aspekt af tilværelsen, som sygdommen fibromyalgi eller afrundingen af sameksisterende forhold må ikke røre hinanden. You name it, der er en uheldig effekt at gå langs med den.symptomer giver hinanden næring, de får andre til at blive værre. Jeg prøver at være positiv. Jeg ved, at det vil gå, og jeg vil få det bedre, men jeg vil ikke have det godt. Jeg har mine gode perioder, men der er stadig allestedsnærværende fibromyalgi sygdom smerter, depression, mave problemer osv. Men der er bedre tider når jeg kan gøre mere og nyde mere, men hvad skal jeg gøre i mellemtiden?Jeg er ved at være slidt ned, fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Jeg mister håbet om, at der er gode dage forude og lindringen kan findes. Jeg skal ikke lade mig få det, så vil jeg altid synes, at der er håb, men lige nu det er svært.Jeg skal holde fast i den tanke at denne også fortage sig. Jeg håber bare det går hurtigt…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *