Voor diegenen die zeggen, “fibromyalgie is in het hoofd”

Deze titel beledigt of intrigeert je?

Het is dit vooroordeel dat ik mezelf lopen al jaren!

De fibromyalgie (fiber, spierpijn) wat betekent het einde?

Afgezien van dat de geneeskunde spreekt van een reeks van chronische pijn, kan men niet duidelijk uit te leggen wat het is.

Waarom? Er zijn geen testen, geen marker dat de oorzaak kan bepalen.

Geen bewijs, geen herkenning! Dit is handig voor de verzekeringsmaatschappijen!

Op sociale netwerken, zien we een groot aantal artikelen over het onderwerp.

De overgrote meerderheid van zeer betrouwbare bronnen.

Bij het lezen van deze artikelen, zeg ik tegen mezelf wat mijn arts is in vaste velden en niet geef me de juiste diagnose, of mensen die iets te vertellen! Kies ik voor de keuze nummer twee, want ik heb een uitstekende arts.

In deze artikelen kunnen we een lange nomenclatuur symptomen te lezen.

Ik ben bang van de zelfdiagnose op het net. Die uit een lijst van symptomen die uiteindelijk kwam uit? Zelfs artsen zijn niet in staat om onderling!

Bij het lezen van de beoordelingen, realiseren we ons dat maar weinig mensen dezelfde symptomen te delen. Het enige verenigende punt is het beeld van chronische pijn en vermoeidheid die het begeleidt.

Het probleem “lijkt” te zijn op het niveau van de ontvangst, analyse en amplificatie van pijnsignalen. Interessante lezing over het onderwerp: De poort effect (Gate Control)

Persoonlijk, het kostte me 8 jaar van onrust en fysieke pijn voordat mijn dokter om te komen tot de naam van fibromyalgie uitspreken!

Persoonlijk, het kostte me 8 jaar van onrust en fysieke pijn voordat mijn dokter om te komen tot de naam van fibromyalgie uitspreken!

Jaren van het testen van alle soorten medicijnen en tests die mijn maag hebben gesaboteerd!

Het is niet een diagnose van het geslacht op de hoek van een snack hot dog!

Ik wachtte 3 jaar voor het uitspreken van het woord “fibromyalgie” in de voorkant van mijn omgeving. Ik wil niet te labelen, ik wil genezen!

Ik slaap gemiddeld 12 uur per nacht van niet-herstellende slaap in een gevecht pijn.

Voor de dagen van goed weer of slecht weer, ik moet gaan snijden mezelf een uur of twee, een dutje te doen om te kunnen om de rest te bedienen van mijn dag, zelfs met een mooie blauwe hemel!

Op Moederdag, was ik in bed, sliep met elke duim van mijn pijnlijke spieren ernstig in bijna een koorts!

Als we willen weten is hoe te leven met fibromyalgie? Of chronische pijn, welke naam we geven. 24/24 is om te leven met symptomen die de griep (niet koud) geen FLU lijken! Met twee geïsoleerde symptomen: spierpijn en vermoeidheid die fuseert met bloedarmoede!

Door te leven zonder de trots van het leven, want we hebben meer vermogen om te werken, zelfs als men het creatieve potentieel dat slechts vraagt ​​te creëren!

Mijn lichaam kan niet gaan, dus het is uitgeput, mijn hoofd, het nog steeds niet begrepen dat het lichaam niet te volgen.

Projecten cheminent in mijn hoofd, het is net dat, zolang de hersenen nog in leven is …

Sommige dagen heb je af wat we deden naar de hemel om ook te lijden. Op andere dagen, stel we dat we het ergste van de sletten in de wereld in een ander leven en dat we de prijs moeten betalen in het.

De mogelijke en kunnen gaan in alle richtingen, zonder enige reactie van de medische wereld.

Om alles wat er geschreven over fibromyalgie, maar niet opgewassen tegen de helft van de tijd te zien, zowel maken me zeggen dat het in mijn hoofd, want ondanks het lijden van de meerderheid van de mensen geloof je niet! Idem voor depressie!

Dit is al genoeg om fysiek lijden, geen behoefte aan het oordeel van anderen, geloof me!

Blame gluten of zuivelproducten! Niet meer in staat om te horen.

Je hebt niet genoeg bewegen, met een implicatie van luiheid p’tite met dat?

Of (ik hou van dat) dat het “psychosomatisch”

Voor u die me comfortabel te lezen op uw computer en een stoel, “psychosomatisch” betekent “in je hoofd in.” Of, zoals mijn vriend Wiki “lichamelijke aandoeningen veroorzaakt of verergerd door mentale of emotionele factoren.” Dat is het leuke van wordt verteld dat als je gebogen over de pijn.

Voor gluten, alstublieft, zo goed vragen mij om een ​​teentje knoflook kauwen met een Little Miss dansen in de regen een volle maan, zodat moet er zijn? Waarom niet? Kokosnoot Heb medelijden, dank u voor uw goede bedoelingen, maar alstublieft, grapje we vrede met gluten!

Alles wat ik heb meer dan een grootmoeder achter me aan met een beboterde hete mosterd, saus, ui, geroosterd aan beide zijden, schreeuwen “Eureka! Ik heb de remedie gevonden!”

Misschien dat onze hormonen ontspoord, met de medeplichtigheid van ons centrale zenuwstelsel! In het kort, ik weet het niet en medicijnen niet duidelijk! Erg angstig voor de medische wereld komt tot een conclusie!

Ik voel me diep in mijn vezels dat het probleem is veel ernstiger dan een pastagerecht met kip gluten antibiotica shot!

Deze ziekte is veel meer dan alleen het snijden van voedingsmiddelen uit ons dieet of lichaamsbeweging meer! Anders zou ik veel beter voor een lange tijd.

Geloof in mijn spieren! Dit wordt geworsteld met de grond, zodat je er te blijven!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *