De griep is niet leuk voor fibromyalgie

Vandaag is dag zeven in het leven van mijn griep. Hoe weet ik dat het de griep? Ernstige uitdroging landde me in de meldkamer waar mijn neus was afgestreken en de diagnose werd geverifieerd. In het geval je je afvraagt, heb ik niet ontvangen een griepprik. Ik was geneigd, vooral als anders gezonde mensen begon plotseling te sterven. Helaas, ik had een negatieve reactie op griep vaccin in het verleden, dus ik ben geen goede kandidaat om een ander te hebben. Het is vermeldenswaard dat mijn man heeft een griepprik ontvangen, maar hij heeft nu ook de griep-met dezelfde symptomen en dezelfde ernst Ik heb.
The Flu Is No Fun for Fibromyalgia
Want ik heb gewoond met fibromyalgie en een verzwakt immuunsysteem voor de meeste van mijn leven, ik ben geen onbekende voor virussen als griep van dit jaar. In feite, ik ben beroemd voor het zijn de eerste die ziek en de laatste om goed te krijgen. Maar, ik moet toegeven dat ik teleurgesteld ben ik dit jaar toch ziek. Immers, ik maakte een dappere poging om het te vermijden. Ik nam alle noodzakelijke stappen. Slechts een persoon die ik wist was ziek dit jaar, en ik heb haar niet zien voor een hele maand voordat ze ziek werd. De boodschap hier is dat dit virus is die er zijn, verstopt ongezien overal. Het vermijden van het kan de moeilijkste, belangrijkste uitdaging zijn dat u, als persoon met een chronische ziekte, dit jaar zal worden geconfronteerd. Ik verzoek u dringend om uw inspanningen te verdubbelen.
Ik weet zeker dat we allemaal duidelijk van zieke mensen wanneer we kunnen sturen. De uitdaging is om te bepalen wie ze zijn. Volgens de centra voor ziektebestrijding (CDC), mensen zijn besmettelijk, zelfs voordat ze vertonen symptomen. Dus, hoe kun je weten wie te vermijden?
We hebben allemaal geschoold in strikte hand reinheid routines en het belang van het niet aanraken van onze ogen, neus, of mond. Het gebruik van alcohol ontsmettingsmiddelen zijn een goed idee wanneer zeep en water zijn niet beschikbaar. En ditkan de tijd om te gaan boven en buiten als het gaat om het eten van rechts, meer water drinken, en het krijgen van genoeg slaap. Hoewel er geen sterke wetenschappelijk bewijs waaruit blijkt dat de inname van een bepaald voedsel of kruid nuttig kan zijn voor griep preventie, we hebben wel informatie over een aantal voedingsstoffen die nuttig kunnen zijn met de behandeling van de symptomen en bij het handhaven van een gezond immuunsysteem systeem.
Bijvoorbeeld, voldoende vitamine C is aangetoond dat nuttig zijn bij het handhaven van een gezond immuunsysteem. Dit is misschien een goed moment om een glas vers geperst sinaasappelsap toe te voegen aan uw dagelijkse ontbijt. Een Japanse studie zei dat extra vitamine D effectief kan zijn bij het verminderen van de incidentie van influenza in schoolkinderen. Een beetje meer dagelijkse zon kon geen kwaad. En een andere studie zei dat probiotica griep symptomen te verbeteren bij kinderen van 3 tot 5. Misschien wat yoghurt voor de lunch? We weten ook dat zinktekort komt vaak voor bij ouderen, en dat zink is noodzakelijk voor een gezond immuunsysteem. Het kan geen kwaad om de consumptie van zinkrijke voedingsmiddelen zoals kalkoen, schelpdieren, bonen en noten te verhogen, vooral als je ouder bent 50.
Als uw preventie-inspanningen zijn als niet succesvol als de mijne waren, moet u zich vriendelijk te behandelen. Krijg veel rust. Drink zoveel mogelijk vloeistoffen. Dit is een instantie waar voedsel is niet zo belangrijk als water. Vergeet niet dat Tylenol (acetaminophen) is effectief in het verlagen van koorts, het verminderen van pijn, en in het helpen van een beter gevoel in het algemeen. Zorg ervoor dat u thuis te blijven voor ten minste 24 uur na uw koorts afneemt-niet dat je voelt je net als ergens heen te gaan toch. Het belangrijkste is om te voorkomen dat complicaties veroorzaakt door het doen van te veel, te vroeg. De complicaties kunnen dodelijker zijn dan de griep.
Nog een ding: Wees ervan bewust dat de alom voorgeschreven anti-virale medicatie Tamiflu heeft veel bijwerkingen. Sommige zijn zo ernstig of meer dan het hebbenvan de griep zelf. Ik was niet de enige persoon in de wachtkamer van het er vanwege de bijwerkingen van de therapie. Het verschil was dat de andere mensen meestal medicijnen getolereerd zeer goed.
Natuurlijk, volg uw arts advies. Maar ook doe je onderzoek. Een geïnformeerde consument te zijn. Boven alles, proberen om de griep te voorkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *