Fibromyalgie en Gluten Sensitivity

U zult vele artikelen, forums en blogs op fibromyalgie en Gluten Sensitivity vinden die er zijn. Degenen onder ons die fibromyalgie kan ook de ontwikkeling van een gevoeligheid voor gluten. We kunnen niet in het begin, maar het kan later langs de lijn te ontwikkelen.

Het eerste ding om te begrijpen is dat er een verschil tussen een gluten gevoeligheid en coeliakie. Een gluten gevoeligheid kan worden geholpen door gewoon het maken van een aantal dieet veranderingen, maar Coeliakie is een auto-immuunziekte die kan optreden bij een genetische aanleg mensen, waar de inname van gluten leidt tot schade in de dunne darm.

Ik ontwikkelde een beetje gevoeligheid ongeveer zes maanden nadat ik werd gediagnosticeerd met fibromyalgie. In eerste instantie was ik niet zeker wat er precies mijn problemen veroorzaakt, maar ik begon al snel kennis te nemen van wat ik heb gegeten. Zodra ik besefte wat was de oorzaak van de problemen die ik had begon ik een aantal dingen die ik had het eten te veranderen.

Het mooie is nu dat je zo veel dingen die glutenvrije zijn kunnen vinden, dus het is niet zoals je moet stoppen te genieten van brood, pasta, enz. Er zijn alternatieven nu.

Ik stopte met het eten van brood en ging naar een gekiemde korrel brood op die manier kon ik nog genieten van een broodje of wat toast. Ik hou van pasta, dus ik nu de glutenvrij te gebruiken, en u kunt het verschil niet helemaal te vertellen.

Ik heb nog wel een aantal dingen die gluten kan bevatten, maar ik heb enkele wijzigingen aangebracht in verschillende dingen gemaakt zodat ik geen problemen.

Er zijn zo veel dingen die er nu dat je kunt proberen die goed zijn. Je moet ook niet vergeten dat je niet hoeft te volledig te gaan glutenvrij, hoef je alleen maar om het te doen met mate en een aantal kleine veranderingen.

Je weet dat je lichaam, en je bent in harmonie met je lichaam, zodat gewoon een lijst van dingen die ertoe leiden dat u een aantal spijsvertering problemen hebben wanneer je dingen die gluten bevatten eet, kunt u weg te nemen en die dingen te veranderen.

Zal dit werk voor mij altijd? Ik weet niet zeker, maar voor nu ik zal het eens proberen als ik weet dat er meer veranderingen zijn, en ik zal een ieder te nemen op een positieve noot, want zodra ik geven in de negatieve en kruipen naar het rode platform heb ik mijn ziekte te laten winnen en mijn leven te beheersen. Positief te blijven laat me elke keer te winnen.

Altijd onthouden om te stoppen, neem een ​​adem en positief!

Aimee Reese is over het brengen van voorlichting aan anderen over fibromyalgie gepassioneerd. Aimee is leven met fibromyalgie al jaren, maar officieel gediagnosticeerd vijf jaar geleden. Aimee is de oprichter van  The Green Platform Assistant  , waar zij gelooft  “Om voor u om te groeien moet je beginnen met weten wie je bent.”  Aimee gelooft door een verblijf positieve en on the Green Platform helpt het zelfs tijdens de meest moeilijke tijden wanneer het leven met een onzichtbare ziekte. Aimee woont in Kentucky met haar man Eric en twee kinderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *