Forstå forholdet mellom fibromyalgisymptomer og Kadian

Nylig har mye dekning om Kadian og fibromyalgi blitt gjort på grunn av noen nyere studier der det har vist seg at smerte effektivt kan lindres av dette opioidanalgetikumet.

Vi kan vite og forstå mer om fibromyalgismerten og hvordan Kadian og andre opioider er effektive for å lindre smerte. Du vil også få vite om du vil prøve denne medisinen for å lindre smerte eller om du bare vil ha den som en backup smertestillende.

Fibromyalgi har mange ting, men kronisk smerte er den første

Fibromyalgi har en rekke symptomer, men det viktigste og slående symptomet eller kjennetegnene ved denne lidelsen er kronisk utbredt smerte. Denne kroniske smerten er sannsynligvis lik en leddgikt eller bursitt smerte. Dessuten kan denne smerten også ta form av betennelse, stivhet eller skarp intens smerte.

En person som lever med denne kroniske smerten kan også ha noen andre sykdommer der dette symptomet også bidrar til depresjon, tretthet og IBS.

Forstå reglene for fibromyalgi-oppblussing

Folk som lider av fibromyalgi vet hvordan det virkelig fungerer. Når noen med fibromyalgi klager over å ha en fibromyalgi-oppbluss, betyr det ikke at denne personen bare har muskelsmerter, fordi et bredt spekter av symptomer er dekket av det.

Noen ganger er humør, kognisjon og fordøyelse fokusert på symptomene, og noen ganger kan symptomene være fokusert på stivhet og smerte. Selv da vil hver fibromyalgi-oppblussing ha skala i stedet for en anslått smertefrekvens. Dette er grunnen til at effektiv medisin er så vanskelig å finne.

Forstå hvorfor og noen ganger hvorfor ikke disse opioidene virker

Hvis du noen gang har snakket med et tverrsnitt av personer som har fibromyalgi, vil du få vite at de har en erfaring med å ta mye smertestillende medikamenter, opioider og andre medisiner.

Det er noen mennesker som har så naturlig resistens mot opioide stoffer, mens andre gir så stor respons på disse stoffene at de skal være følsomme for stoffene.

Den generelle tommelfingerregelen for mange mennesker er at de vil finne smertelindring i den første dosen, men å ta påfølgende doser vil ikke påvirke effektivt. Årsaken er at du kommer til å ha toleranse for dette stoffet.

Svaret på dette er ikke så enkelt som å bytte til et annet opioid, for eksempel å bytte fra Kadian til Percocet fordi ikke alle opioider skal ha samme funksjon.

Lindrer alle opioidene smerte eller ikke?

Nei, dette er de kraftige stoffene som fungerer på mange nerveoverføringsprosesser i kroppen og hjernen. Smerter lindres sjelden av dem, men smerte blokkerer av dem og det er en forskjell mellom de to.

Denne medisinen er kanskje ikke riktig for deg hvis smerten din er relatert til betennelse, da denne medisinen ikke vil hjelpe deg med å få kontroll på årsaken til smerten.

Å vite risikoen for avhengighet

Det er en åpen hemmelighet at risiko for avhengighet er den største risikoen med noen opioidmedisiner. Hovedproblemet med denne uttalelsen involverer avsløringen av hvor delikat denne avhengigheten kan være.

Opioider virker så lenge i kroppen. Men hvis du begynner å ta mange av dem i mengde, vil det resultere i økende toleranse for dem. Du vil trenge flere og flere av dem for å få de ønskede resultatene, når toleransen øker.

Problemet med å ta opioidanalgetikumet for å lindre smerte er at mange bruker dem for smertebehandling, men for å prøve å eliminere smerten helt.

Det skjer for ofte. Hovedfokuset bør være å senke smerten opp til et tolerabelt nivå. Din kroniske smerte er den smerten som aldri forsvinner, men det finnes måter å få denne smerten bedre på.

Effektiviteten til Kadian

Denne medisinen har en unik leveringsstruktur enn de fleste av medisinene har. Og dette er en av grunnene til at Kadian anses å være et effektivt opioidanalgetisk valg for personer med fibromyalgi.

Kadian er i injisert form og svært effektiv. Den holdes i mikrosfærer som brytes jevnt ned i kroppen.

Dette betyr at denne medisinen treffer jevnt uansett hvor den plasseres. Hvis du har tatt noen andre opioidanalgetika, kan du ha opplevd noen ujevne sammenbrudd.

Det er ingen studie som har blitt spesifikt sett etter hvor Kadian tabletten eller kapselen er like effektiv. Studier viser at Kadian ble satt inn i en injeksjonsform og av en autorisert helsepersonell.

Hva skjer hvis man ikke vil gå til opioidruten?

Det kan være skremmende å ta noen form for opioid. For det er noen bivirkninger som er vanskelige å takle, mens det fjerner smerten. mange mennesker foretrekker kun siste utvei.

Noen svært effektive ikke-opioide smertestillende midler er også tilgjengelige som Indometacin og Vistiril som kan være mye mer effektive for noen mennesker. Studier har også vist noen alternative terapier som også har vist seg å være effektive.

Alternative terapier og homeopatiske behandlinger for fibromyalgi

Det kan være lurt å prøve noen homøopatiske behandlinger for fibromyalgi som involverer en stor historie om hvordan de lindrer smerten, i tilfelle hvis du ikke vil prøve opioider eller andre medisiner. Det er noen mennesker som ikke synes det er lett å vite om Kadian kommer til å lindre symptomene på fibromyalgi eller ikke.

Et bredt spekter av intensitet ser ut til å være der når en oppblussing kommer, så du vil kanskje ikke ta disse tingene for at du kan bygge opp en toleranse. Fordi du vil trenge disse tingene i alvorlige angrep også, så det er en god måte å fortsette å prøve nye behandlinger på, siden det er den beste måten.

Smertenivåene dine kan reduseres ved meditasjon, akupunktur og homeopatiske behandlinger. Så du trenger ikke å ta medisiner daglig. Når du tar en medisin, vil den fungere effektivt for deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *