Unge mennesker rapporterte verre fibromyalgisymptomer

Forfatter: Rida Hassan

Fibromyalgi er referert til som en verre kronisk smertetilstand på grunn av at en persons muskler og vev har smertefull ømhet og smerter. Det kan dukke opp i alderen mellom 20 og 30 år, men de fleste kan ha denne tilstanden senere i livet. Moderat til alvorlig smerte kan oppstå i flere områder av kroppen på grunn av denne kroniske smerten.

Unge mennesker synes det er vanskelig å håndtere fibromyalgi fordi det kan være veldig smertefullt og ødeleggende. Hele det sosiale livet til en ung person er forstyrret. De begynner å møte tretthet og blir kanskje ikke sosiale og aktive lenger.

Unge mennesker bør prøve sitt beste for å komme i kontakt med sitt sosiale liv og fortsette å hengi seg til aktivitetene som mulig og også engasjere seg i hobbyer som kan lindre stress og legge til glede og lykke i livet, selv om de er diagnostisert med fibromyalgi.

Unge mennesker kan ha en uutholdelig smerte på grunn av at de ikke klarer å gå ut av huset og jobbe hele dagen. Tretthet, depresjon og angst kan være der hos unge mennesker. Siden disse symptomene er alvorlige og kan være vanskelige å kjempe med som depresjon.

Det bør være ekstra energireserver hos unge mennesker, slik at de kan bruke den energien til å opprettholde sitt sunne sosiale og personlige liv som får dem til å føle seg tilfredsstillende. Å gå ut med venner og familie og opprettholde en sosial sirkel er bra for sinnsavslapping og ikke bare for tilstanden.

Hvis man ikke føler eller ønsker å komme seg ut av hjemmet og sosialisere for moro skyld, bør man finne noen andre aktiviteter som de er interessert i og som kan hjelpe dem med å slappe av i sinnet. Slike aktiviteter som kan gi håp, som litt kunstaktivitet, noe maleri eller skissering. Det kan være å høre på musikk. Hvert individ har forskjellige smaker og interesser for å slappe av og ha det gøy.

En rekke symptomer på fibromyalgi er det hos unge mennesker som forårsaker tidlig diagnose. Utbredt muskelsmerter, dype smerter i muskler og vev er inkludert i disse symptomene. Vanligere symptomer inkluderer tretthet og tretthet.

Disse symptomene oppstår forskjellig hos forskjellige mennesker. Noen mennesker opplever mer intens smerte enn andre har. Flare ups oppstår og går deretter til forskjellige tider. Vi kan aldri ha denne ideen om hvor mye smerte en person bærer fordi fibromyalgisymptomer er interne.

Det føles så vanskelig å forklare tilstanden din til venner, kollegaer og familie. De synes du er fin og flink, virker bare sliten. De som opplever det kan bare vite hvor vanskelig det er å møte denne trettheten og smerten.

Andre symptomer inkluderer:

  • Dårlig sirkulasjon
  • Prikking og nummenhet i hender og føtter
  • Hodepine
  • Irritabilitet
  • Problemer med boller og vannlating

En ledsagende tilstand av fibromyalgi er fibrotåke som påvirker hukommelse og fokus.

Tilstedeværelsen av disse symptomene kan være så nedslående og nedslående for de unge at de kan føle seg håpløse og ensomme. Det er grunnen til at unge mennesker bør opprettholde sitt sosiale liv så mulig de kan og bør gjøre dem opptatt med å være normale i livet.

Det bør være en planlagt rutine som ikke virker overveldende, bare for å håndtere smertene deres fra fibromyalgi. Tidsplanen deres bør inkludere hvile og forfriskende aktiviteter. Ulike aktiviteter er der for unge mennesker for nytelse og moro.

Å gå på kino kan gi noen glede eller å ta en drink med venner kan også gi glede. Så mange alternativer er der, men poenget er hvordan du velger dem for å gjøre livet ditt avslappende og positivt.

Det er et øyeblikk av motløshet når du blir diagnostisert med fibromyalgi på et tidlig stadium. Selvfølgelig kan det være en måte å leve et tilfredsstillende liv på med fibromyalgi. Alt du trenger er positivitet, planlegging og ansvar. Unngå at du blir over trøtt og belastet. Du bør avbryte en plan hvis du ikke føler deg bra.

Du kan få et tilfredsstillende liv med riktig ledelse. Alt du trenger å gjøre er å være positiv og rolig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *